Egészségügy, gyógyszeripar

Veszprémben szakorvos pozícióba munkavállalót keresünk

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Veszprém
2018. 08. 27. 11:36
Jelentkezem

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság állást hirdet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat Egészségügyi és Pszichológiai Alosztály állományába határozott időre munkavállalói /vállalkozási vagy megbízási jogviszony alapján foglalkoztatott

Szakorvos

munkakör betöltésére.

Az állásra a Munka Törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény szerinti munkaviszony, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény szerinti megbízási vagy vállalkozási szerződés keretében történő foglalkoztatásukat vállalók jelentkezhetnek, akik rendelkeznek a beosztás betöltéséhez szükséges képesítési követelményekkel.

Bérezés: megállapodás szerint versenyképes jövedelem

A munkakörbe tartozó, illetve a megbízással járó lényeges feladatok:
Ellátja a hivatásos és közalkalmazotti állomány gyógyító, megelőző alapellátó orvosi tevékenységét. A BM normák alapján részt vesz a szűrővizsgálatok és a közegészségügyi-járványügyi alapfeladatok elvégzésében.

Az állás betöltéséhez szükséges feltételek:
• egyetem, általános orvosi diploma és
• az alábbiakban felsorolt szakvizsga valamelyike: háziorvostan, foglalkozás-orvostan, honvéd-katasztrófa-és rendvédelem orvostan, repülőorvostan, belgyógyász szakvizsga,

Az elbírálásnál előnyt jelentenek:
• legalább 1 év hasonló jellegű munkakörben szerzett szakmai gyakorlat
• felhasználói szintű, orvosi rendelésen használt számítógépes programok ismerete,
• MS Office irodai alkalmazások
• B kategóriás jogosítvány

A jogviszony időtartama: határozott idejű jogviszony

Munkaidőrend: teljes munkaidő vagy részmunkaidő

A munkavégzés helye:

  • 8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. utca 2.

Szükséges dokumentumok
A jelentkezésnek tartalmaznia kell a jelentkező részletes szakmai önéletrajzát, szakmai végzettségekről szóló bizonyítványainak fénymásolatát, személyes adatait és elérhetőségeit, valamint hozzájáruló nyilatkozatot, hogy a jelentkezésben foglalt személyes adatainak a felvételi eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul.
A jelentkezés tartalmazhatja a működési nyilvántartás és a MOK tagsági igazolás másolatát, jelenlegi és korábbi munkahelyeit és munkaköreit.

A jelentkezések benyújtásának határideje: 2018. szeptember 15.

A jelentkezés benyújtható:

Postai úton: A Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetőjének címezve (8200 Veszprém, Bajcsy-Zs. u. 2. 8201 Vp. Pf: 80)
Elektronikus úton: dr. Zombor-Marx Helga r. ezredes részére a marxh@veszprem.police.hu e-mail címen keresztül

Az állásra a közzététel napjától lehet jelentkezni. A munkakör várhatóan legkorábban 2018. október 01-jei hatállyal tölthető be. A munkakörrel kapcsolatosan további információt Dr. Zombor-Marx Helga r. ezredes, humánigazgatási szolgálatvezető, valamint Dr. Vermesné Dr. Sömenek Zsuzsanna szakorvos nyújtanak hivatali munkaidőben az alábbi elérhetőségeken:

Dr. Zombor-Marx Helga r. ezredes Tel.: 88/544-636/12-96
Dr. Vermesné Dr. Sömenek Zsuzsanna Tel.: 88/544-636/11-74

Tájékoztatjuk továbbá a jelentkezőket, hogy visszajelzést csak azoknak a jelentkezőknek küldünk, akiket személyes elbeszélgetésre behívunk.

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.